Bemutatkozunk

A Fullmachine Kft. alapító tagjai és mérnökei többéves gépgyártási gyakorlattal és tapasztalattal rendelkeznek. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy önálló vállalkozást hozunk létre. Fő tevékenységi körünk az egyedi gépgyártás az Ön igényeinek megfelelően, legyen az akár extrémnek tűnő is. Ezáltal biztosítjuk megrendelőink teljes körű kielégítését elsősorban a szereléstechnika és a termelés területén.

„Ön elképzeli, mi megtervezzük és legyártjuk”

mottónkhoz mindig ragaszkodunk.

Másik fő profilunk a rezgőadagolók tervezése és gyártása. Természetesen tevékenységünk magába foglalja a teljes gyártási folyamatot a tervezéstől a gyártáson át a beüzemelésig és a garanciális javításig.

Gépeink tervezésénél és kialakításánál arra törekszünk, hogy minél több előre gyártott elemet építsünk be, így nemcsak gyorsabb, de bármikor bővíthető, cserélhető szerkezetek jönnek létre.

Az általunk gyártott gépek megfelelnek a magyar és európai szabványoknak, mind balesetbiztonsági, mind üzemeltetési tekintetben. Gépeink tervezésénél, gyártásánál, átalakításánál fontos szempont számunkra, hogy a LEAN alapelveket mindig figyelembe vegyük, ezért  arra törekszünk, hogy az elkészült gépek maximálisan megfeleljenek a TPS rendszernek, legyen szó akár új vagy átalakított gépről, illetve  teljes gyártósorról is. Azt valljuk, hogy a kivitelezés sikere elsősorban a tervezésen múlik.

Továbbá nagy tapasztalattal rendelkezünk szalag rendszerű gyártósorok, gyártósori kiegészítők, területén is. Ezen túlmenően vállaljuk a már meglévő gépek, szalagrendszerek átalakítását, továbbfejlesztését is.
Bízunk benne, meggyőztük Önt arról, hogy a jövőben induló fejlesztéseikben partnerként számíthat ránk, ezért várjuk érdeklődésüket, ajánlatkérésüket, megrendelésüket.